Concert Gregory Porter in Ziggo Dome wederom uitgesteld, nu naar 2022

review: Gregory Porter - 08/11 - Koninklijk theater Carré Gregory Porter
Concert Gregory Porter in Ziggo Dome wederom uitgesteld, nu naar 2022
Door Cartman91 op 25 november 2020 - 15:01 Gregory Porter zou in maart dit jaar een optreden in de Ziggo Dome te Amsterdam geven. Maar het coronavirus gooide roet in het eten, hierdoor werd het concert uitgesteld naar 19 januari 2021. Zojuist is bekend gemaakt dat ook dit concert geen doorgang kan vinden, wederom door het coronavirus.

Wel is er een nieuwe datum bekend gemaakt: 20 april 20222! Als support-act treedt Zo! Gosper Choir op. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Er zijn ook nog tickets te verkrijgen, een kaartje kost je 39,20 euro per stuk.

Gregory Porter is een Amerikaanse jazzmuzikant die in 2010 zijn debuutplaat Water uitbracht. Dat album leverde hem direct een Grammy nominatie en wereldwijde faam op. Twee jaar later verscheen de opvolger van die cd in de vorm van Be Good, een album dat met name door de pers goed ontvangen werd.

Porter begon zijn carrière in kleine jazzclubs in San Diego. Zijn carrière belandde in een stroomversnelling toen hij meezong op Hubert Laws hommage aan Nat King Cole.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Asaf Avidan

EUROPESE TOUR ASAF AVIDAN UITGESTELD NAAR 2021 EN...De Israelische singer-songwriter Asaf Avidan werd in 2012 in een klap...

Michelle David 1

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS MET DE 'IT'S A... Michelle David & The Gospel Sessions brengt op 4 december een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.