concert: Crack Cloud in V11

VR.
23 AUG
CRACK CLOUD 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Crack Cloud
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Crack Cloud in V11
Tickets Crack Cloud:
vr 23 aug
V11, Rotterdam
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Goed, er bestaan wel meer post-punkbands wier gitaarriffs in prikkeldraad verwikkeld lijken te zijn. Maar het Canadese Crack Cloud is veel meer dan ‘gewoon’ een postpunkbandje. Dit zevenkoppige collectief is een behoorlijk dissonant doch dansbaar spektakel op dat podium; maar Crack Cloud onderscheidt zich door te experimenteren met multimedia en visuele kunst.

Het verhaal rondom de formatie van Crack Cloud is ronduit aangrijpend. Muziek maken vormde voor de band op een gegeven moment een noodzakelijk toevluchtsoord. Sommige leden kampen met een historie van verslaving en geestelijke ziekte, en muziek maken werd een belangrijk bindmiddel voor herstel en troost.

Crack Cloud geeft een behoorlijk vernieuwende, energieke draai aan het post-punk genre: naast het typisch hoekige geluid van Talking Heads, The Pop Group en Devo haalt de band de mosterd uit hiphop, Afrobeat, jazz en elektronica. Met andere woorden: een van de spannendste en meest originele gitaarbands van dit moment.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Crack Cloud

Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei
 
Bekijk alle 3 foto's van Crack Cloud

GERELATEERDE CONCERTEN