concert: Sven 'Hammond' Figee Presenteert: Jazz Roots in Rotown

ZO.
24 MRT
SVEN 'HAMMOND' FIGEE PRESENTEERT: JAZZ ROOTS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Benjamin Herman Sven Hammond

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 24 maart 2019.
Dat is 205 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Sven 'Hammond' Figee Presenteert: Jazz Roots in Rotown
DEZE Sven 'Hammond' Figee Presenteert: Jazz Roots TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 24 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Onder de noemer Jazz Roots organiseert rasmuzikant Sven Figee een serie spannende jazz-avonden in Rotown, met een divers scala aan muzikale gasten. De eerste editie staat in het teken van zijn eigen band Sven Hammond en saxofonist Benjamin Herman, die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert.

Sven Hammond zal tijdens Jazz Roots optreden in de oorspronkelijke bezetting (Hammond, gitaar, bas en drums), waar het allemaal begon: geen franjes en tierelantijntjes, maar rauwe instrumentale jazz, soul en boogaloo met het virtuoze spel van Figee als de drijvende kracht. Leuk feitje: op de eerste Sven Hammond-plaat is Herman te horen op het nummer Bennie’s Blues, dat ongetwijfeld de revue gaat passeren.

Met Benjamin Herman in de rang gaat de band niet alleen diep putten uit het oeuvre van de legendarische saxofonist, maar bovendien duiken ze in het klassieke werk van Eddie Harris, Less McCann, Thelonious Monk en dergelijke grootheden in het vak.

FOTO'S VAN Sven Hammond

Foto Sven Hammond te Sven Hammond - 28/3 - Hedon Zwolle Foto Sven Hammond te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Sven Hammond te North Sea Jazz 2012 dag 1 Foto Sven Hammond te Bospop 2014 - dag 1 Foto Sven Hammond te Sven Hammond - 28/3 - Hedon Zwolle Foto Sven Hammond te North Sea Jazz 2012 dag 1
 
Bekijk alle 105 foto's van Sven Hammond

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS