In the picture: Welcome To The Village, Zwarte Cross en Dynamo Metalfest

Festivalsfeer (Welcome to the Village 2015)
In the picture: Welcome To The Village, Zwarte Cross en Dynamo Metalfest
Door Cartman91 op 24 juli 2019 - 13:21 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer onder meer Welcome To The Village, Zwarte Cross en Dynamo Metalfest.

Welcome To The Village (donderdag)

The Dawn Brothers (foto: Irwan Notosoetarso)


Op dit vierdaagse festival in Leeuwarden kon je genieten van onder meer Claw Boys Claw, Bazart, The Dawn Brothers en Joost. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van de donderdag.


Welcome To The Village (vrijdag)

Thomas Azier (foto: Irwan Notosoetarso)


Tijdens de tweede dag van Welcome To The Village kon je genieten van artiesten als Indian Askin, blackwave., Mattiel en Thomas Azier. Voor het volledige verslag van de vrijdag neem je hier een kijkje.


Welcome To The Village (zaterdag)

Sven Hammond (foto: Irwan Notosoetarso)


De derde dag van het festival stond in het teken van namen als Kakkmaddafakka, Husky Loops, Tusky en Sven Hammond. Bekijk ook het complete verslag van de zaterdag.


Welcome To The Village (zondag)

Whispering Sons (foto: Irwan Notosoetarso)


Op de slotdag van het festival kon je nog een keer goed uit je plaat gaan op muziek van onder meer Claw Boys Claw, Bazart, Joost van Bellen en Whispering Sons. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de zondag van Welcome To The Village.


Zwarte Cross (vrijdag)

Tusky (foto: Anne-Marie Kok / Serge Hasperhoven)


Deze dag stonden onder andere Wulf, Navarone, Def Americans, Bazzookas, Bizzey, Steel Panther, White Lies, The Black Eyed Peas en Tusky geprogrammeerd. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van de vrijdag.


Zwarte Cross (zaterdag)

NONA (foto: Anne-Marie Kok / Serge Hasperhoven)


Vandaag op het programma: Snollebollekes, Bökkers, Rowwen Hèze, Scooter, The Grand East en NONA. Foto's van de zaterdag op Zwarte Cross vind je hier.


Zwarte Cross (zondag)

Heideroosjes (foto: Anne-Marie Kok / Serge Hasperhoven)


Slotacts van het festival bestaan uit o.a. Rondé, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen, The Hillbilly Moonshiners, Donnie, The Wailers, Indian Askin, Tape Toy en Heideroosjes. Een fotoverslag van de slotdag vind je hier.


Dynamo Metalfest (vrijdag)

Avatar (foto: Tim van Veen)


Op de eerste van twee dagen stonden onder meer Airbourne, Grand Magus, Eluveitie en Avatar op het podium. Onze fotograaf was erbij, het fotoverslag van de vrijdag vind je hier terug.


Dynamo Metalfest (zaterdag)

Soulfly (foto: Tim van Veen)


Tijdens het tweede deel van het tweeluik waren Arch Enemy, Steel Panther, Carcass,Metal Church en Soulfly te bewonderen. Onze fotograaf was erbij, het fotoverslag van de zaterdag vind je hier terug.

Afgelopen week waren we verder nog op Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse en tijdens de concerten van The Brains in Little Devil (Tilburg), Tale from The Punx (Baroeg) en Betty Wright (Paradiso).

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDoornroosje news

TYLER CHILDERS VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND TOEDe Amerikaanse country en bluegrass 'storyteller' Tyler Childers komt begin...

Hammerfall

HAMMERFALL NAAR DOORNROOSJE IN HET VOORJAAR Afgelopen zomer stond de Zweedse metalband Hammerfall nog op FortaRock. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.