concert: Focus in DRU-Cultuurfabriek

ZA.
25 MEI
FOCUS Popzaal, 20:30 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2019
HOOFDPROGRAMMA Focus

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 mei 2019.
Dat is 145 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Focus in DRU-Cultuurfabriek
DEZE Focus TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 mei
DRU-Cultuurfabriek, Ulft
€ 16,75

EXTRA INFORMATIE

Bijna een halve eeuw oud en nog altijd is Focus ‘alive & kicking’. Begin komend jaar verschijnt er zelfs - voor het eerst sinds 2012-een volledig nieuw album van de legendarische band met als titel ‘Focus XI’.
Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de zeventiger jaren als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen. Albums als ‘Moving Waves’, ‘Focus 3’ en ‘Hamburger Concerto’ staan te boek als monumentaal.
Tot op de dag van vandaag tourt en oogst Focus grote waardering tot ver buiten onze landsgrenzen. Niet de minsten, Dave Grohl, Rush en Marillion om er een paar te noemen, zijn fan van deze pioniers van de progressieve rock. ‘Zware jongens’ als Opeth en Enslaved beschouwen Focus zelfs als een van hun belangrijkste inspiratiebronnen.

FOTO'S VAN Focus

Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Baroeg Open Air 2013
 
Bekijk alle 16 foto's van Focus

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS