concert: Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in Chassé Theater

DO.
25 APR
GERS PARDOEL - THEATERSHOW BIJZONDER Koninklijke drukkerij Em. De Jongzaal, 20:00 uur Chassé Theater, Breda
2019
HOOFDPROGRAMMA Gers Pardoel
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in Chassé Theater
Tickets Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder:
do 25 apr
Chassé Theater, Breda
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Recent was Gers Pardoel één van de smaakmakers van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Vorig jaar heeft Gers zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol afgesloten! Nu hij de smaak van de theaters geproefd heeft, weet hij dit smaakt naar meer. Nu komt hij ook met zijn theatershow naar de Nederlandse theaters.

Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusief nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Gers Pardoel

Foto Gers Pardoel te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Gers Pardoel te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Gers Pardoel te Guus Meeuwis - 7/6 - Philips Stadion Foto Gers Pardoel te Solar Weekend 2012 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Gers Pardoel te Volvo Ocean Race Festival 2015
 
Bekijk alle 77 foto's van Gers Pardoel

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS