concert: Jasper Steverlinck in 013

DO.
06 DEC
JASPER STEVERLINCK Jupiler Zaal, 20:30 uur 013, Tilburg
2018
HOOFDPROGRAMMA Jasper Steverlinck
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jasper Steverlinck in 013
DEZE Jasper Steverlinck TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 06 dec
013, Tilburg
€ 20,10

EXTRA INFORMATIE

Jasper Steverlinck is terug en eindelijk waar hij moet zijn. Na zijn succes met de Belgische band Arid werd zijn laatste album, Songs of Innocence, werd destijds met goud bekroond. Daarna bleef het even stil vanuit kamp Steverlinck. Tot 13 januari 2016, toen hij zijn versie van 'Life on Mars' van David Bowie speelde bij Studio Brussel en uit het niets een hit scoorde. De cover bleef wekenlang op nummer 1 in de Belgische hitlijsten staan. Brian Molko (van Placebo) was zo betoverd van zijn stemgeluid dat hij zijn Engelse management de opdracht gaf om Steverlinck te tekenen. Daarmee begon een nieuw hoofdstuk voor de belg.

Maar liefst 13 jaar later, is er een vervolg van Songs of Innoncence. De plaat genaamd, Night Prayer, is een album waarbij het uitsluitend draait om songwriting in de puurste meest directe vorm. Dit resulteerde in een set songs die door been en merg gaan. Vanavond komt de belg voor een bijzondere intieme avond naar 013.

FOTO'S VAN Jasper Steverlinck

Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 24 foto's van Jasper Steverlinck

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS