concert: Jasper Steverlinck in De Oosterpoort op WOENSDAG 12 JUNI 2024

  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk
    © Arend Jan Hermsen
  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
WO.
12 JUN
JASPER STEVERLINCK Binnenzaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Jasper Steverlinck
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jasper Steverlinck in De Oosterpoort
Tickets Jasper Steverlinck:
Weet waar je koopt!
wo 12 jun
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,10

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren ’90 als leadzanger van succesvolle rockband Arid, waarna hij aan een solocarrière begon en meerdere albums uitbracht.The HealingOp dit moment werkt Jasper Steverlinck aan een nieuwe plaat, getiteld The Healing. De eerste single, genaamd Nashville Tears, is inmiddels al te beluisteren. Met een knipoog naar de bakermat van countrymuziek omarmt Steverlinck thema’s als hartzeer en nostalgie. Met zijn getalenteerde pianist Valentijn Elsen heeft Steverlinck al honderden uitverkochte concerten gegeven in het kader van zijn vorige plaat Night Prayer. Met het nieuwe album in aantocht en een schat aan nieuwe nummers, komt Jasper Steverlinck samen met Valentijn Elsen op 12 juni naar de Binnenzaal!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jasper Steverlinck in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jasper Steverlinck

Foto Jasper Steverlinck te Festival Stille Nacht 2019 Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis
 
Bekijk alle 38 foto's van Jasper Steverlinck

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws