concert: Teddy Swims in 013 op VRIJDAG 10 MEI 2024

VR.
10 MEI
TEDDY SWIMS Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Teddy Swims
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Teddy Swims in 013
Tickets Teddy Swims:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
013, Tilburg
€ 37,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Teddy Swims, geboren in Atlanta als Jaten Dimsdale, werd bekend door het plaatsen van covers op TikTok en Instagram, zoals 'Blinding Lights' (The Weeknd), 'You’re Still The One' (Shania Twain) en 'Don’t Stop Believin’ (Journey), allemaal vanuit zijn slaapkamerstudio. Met zijn EP 'Unlearning' uit 2020 maakte hij de overstap naar originele nummers en kreeg hij erkenning van platforms als Billboard, Rolling Stone en The Late Show met Stephen Colbert. Met meer dan 500 miljoen wereldwijde streams en 8 miljoen volgers op sociale media is Teddy, die soul, rock en pop mengt, een rijzende ster geworden, mede dankzij samenwerkingen met Meghan Trainor, Armin van Buren en Elley Duhé. De 31-jarige singer-songwriter releaste kortgeleden zijn debuutstudioalbum 'I've Tried Everything But Therapy (Part 1).' Ondanks het feit dat hij sinds 2019 aan het toeren is, heeft Teddy vier jaar besteed aan het schrijven van dit emotioneel resonerende album, waarin hij zijn eigen problemen aanpakt en genezing omarmt. Het album, dat in delen wordt uitgebracht, weerspiegelt zijn eigen reis van zelfontdekking en nodigt luisteraars uit om zich te verbinden met zijn worstelingen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Teddy Swims in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen