concert: De Kift / Malibu in Groene Engel

ZA.
10 NOV
DE KIFT / MALIBU 20:00 uur Groene Engel, Oss
2018
HOOFDPROGRAMMA De Kift Malibu
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Kift / Malibu in Groene Engel
Tickets De Kift / Malibu:
za 10 nov
Groene Engel, Oss
€ 15,00 - 16,00

EXTRA INFORMATIE

De Kift
Support: Malibu
De Kift speelt Top 30, samengesteld door fans
Feesten, feesten, feesten! In dit jubileumjaar doet De Kift er nog een schepje bovenop. En niet alleen, maar samen met trouwe publiek dat eerder dit jaar hun vijf favoriete liedjes van De Kift kozen. In het online stemformulier stonden alle honderdnegentig nummers die De Kift maakte: dertig jaar tomeloze energie, weemoed, intimiteit en euforie met liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

De Kift
De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Met een danige dosis gecontroleerde chaos brengt De Kift een megamooie mix van magnetiserende muziek en Nederlandstalige liedteksten samengesteld uit de wereldliteratuur. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 elf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Kift, Malibu

Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 22/02 - 013 Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 22/02 - 013
 
Bekijk alle 36 foto's van De Kift

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS