concert: Ten Years After in Groene Engel op VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2024

  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
VR.
13 SEP
TEN YEARS AFTER 20:30 uur Groene Engel, Oss
2024
Hoofdprogramma Ten Years After
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ten Years After in Groene Engel
Tickets Ten Years After:
Weet waar je koopt!
vr 13 sep
Groene Engel, Oss
€ 27,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De legendarische Britse bluesrockband Ten Years After werd bekend door hun optreden op Woodstock ’69, met name door de toegift van tien minuten die terecht kwam in de Woodstock film. Ze scoorden dijken van hits met songs als ‘Love Like a Man’, ‘Going Home’, ‘I’d Love To Change The World’ en zijn door de decennia gewoon lekker doorgegaan met waar ze goed in zijn: bluesrock! Zanger Alvin Lee is helaas niet meer onder ons maar met Marcus Bonfanti in de gelederen is de band verrassend sterk gebleven. Bonfanti erkende dat het een heel bijzonder moment was toen hij hoorde dat hij werd uitgekozen om in de voetsporen van Alvin Lee te treden en zijn plaats in de band mocht overnemen.

De band timmert al meer dan 50 jaar aan de weg en de shows zijn nog steeds energiek en strak! Dit belooft dus een heerlijke avond bluesrock te worden van een topband. Zo vaak komt het niet voor dat je een van de topacts van Woodstock live kunt zien!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Groene Engel in Oss. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Groene Engel in Oss? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ten Years After in Groene Engel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ten Years After

Foto Ten Years After te Ribs & Blues 2006 Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 28 foto's van Ten Years After

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws