concert: Faces on TV in Rotown

ZA.
15 DEC
FACES ON TV 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Faces on TV
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Faces on TV in Rotown
Tickets Faces on TV:
za 15 dec
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Het langverwachte debuut van Faces On TV draagt eindelijk een titel: Night Funeral. Passend, want Jasper Maekelberg is een nachtdier, sluipend als een anonieme koorddanser tussen het broeiige hoogtij.

De avond is een vacuüm waarin alles opnieuw mogelijk is, en Maekelberg bejegent Faces On TV precies zo: hij maakt sensuele, filmische popmuziek waarin iedere conventie gemeden wordt. Schurende gitaren en schimmen van R&B krijgen gezelschap van exotische instrumenten als de balafoon en de Oud.

Op Motel Mozaïque afgelopen jaar zorgde Faces On TV voor een van dé hoogtepunten, met een optreden die zowel overweldigde als verleidde. Reden te meer om de Vlaamse band weer uit te nodigen, want Maekelberg en zijn vrienden blijven louter verbazen en verwonderen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Faces on TV

Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015
 
Bekijk alle 11 foto's van Faces on TV

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN