concert: Boef in Paradiso ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
29 SEP
BOEF Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Boef

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 september 2018.
Dat is 205 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dit concert is verplaatst naar 24 januari. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016. Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease. En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de videoclip van zijn nummer‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

FOTO'S VAN Boef

Foto Boef te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live Foto Boef te Boef - 24/1 - Paradiso Foto Boef te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Boef te FunX Awards - 23/5 - Paradiso Foto Boef te Boef - 24/1 - Paradiso Foto Boef te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live
 
Bekijk alle 29 foto's van Boef

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS