Boef voegt matinee-show toe op 27 mei in AFAS Live

Boef
Boef voegt matinee-show toe op 27 mei in AFAS Live
Door tessamaria op 10 maart 2023 - 12:10 Omdat het concert van Boef in de AFAS Live op 27 mei binnen no-time was uitverkocht, besloot de rapper om op 27 mei ook een show om 15:30 uur te geven. Tijdens deze shows zal oud materiaal worden afgewisseld met de nieuwe muziek van zijn album 'Luxeprobleem'.

Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde Boef na Lil' Kleine en Ronnie Flex al tot de populairste rappers van Nederland. Hij verbreekt record na record. Zo brak hij met zijn album 'Allemaal Een Droom' het Nederlandse record van meest gestreamde album op de dag van release met ruim 5 miljoen streams. Het record van het meest gestreamde nummer in 24 uur stond al op zijn naam met ‘Tout Est Bon’, maar dit heeft hij verbroken met zijn eigen nieuwe track 'Herinnering’.

De kaartverkoop voor de show is meteen van start gegaan. Koop hier je tickets voor Boef zijn matinee show op 27 mei. Een ticket kost je €41,44.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Boef in AFAS Live
Tickets Boef
KIES TICKET
za 27 mei
Boef
AFAS Live, Amsterdam
€ 41,44
za 27 mei
Boef | Meet & Greet
AFAS Live, Amsterdam
€ 153,44
Spinvis

SPINVIS MET ‘BE-BOP-A-LULA’ TOUR DIT NAJAAR DOOR...Op 7 april brengt Spinvis zijn nieuwe album genaamd ‘Be-Bop-A-Lula’ uit. Hij...

BlofPaskalJakobsennieuws

BLØF AANKOMEND JULI TWEE KEER TE ZIEN IN... Bløf heeft bekend gemaakt in juli twee shows te geven in Openluchttheater De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.