Boef in mei voor grootste soloshow tot nu toe naar Afas Live

Boef
Boef in mei voor grootste soloshow tot nu toe naar Afas Live
Door RobZ op 06 maart 2023 - 16:05 Rapper Boef verbreekt met zijn releases record na record. Zijn album 'Allemaal Een Droom' heeft met 5 miljoen streams het Nederlandse record van meest gestreamde album op de dag van release. Ook met zijn nieuwe album ‘Luxeprobleem’ kan hij mooie cijfers overleggen. Het record van meest gestreamde track in 24 uur stond al op zijn naam met ‘Tout Est Bon’, maar dit heeft hij verbroken met zijn nieuwe track ‘Herinnering’. Alle tracks van 'Luxeprobleem' stonden de dag na release in de top 50 van Spotify. Het album kwam met stip binnen op 1.

Hoog tijd om zijn immens populaire muzikale ook live aan zijn publiek te tonen. Op zaterdag 27 mei geeft Boef zijn grootste concert tot nu toe in de Afas Live. Tijdens zijn concert belooft Boef groots uit te pakken met een aantal verassingen. Oud materiaal wordt afgewisseld met de nieuwe muziek van zijn album 'Luxeprobleem'.

Boef zelf over zijn concert: "Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn live show. Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden let maar op!"

Tickets voor Boef in de Afas Live kosten 41,44 euro en gaan vrijdag 10 maart om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Boef in de Afas Live. We kunnen je zoals altijd ook weer een reminder mailen als de voorverkoop begint. Stel hier zo'n herinneringsmail in!
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Boef in AFAS Live
Tickets Boef
KIES TICKET
za 27 mei
Boef in Concert
AFAS Live, Amsterdam
€ 41,50
za 27 mei
Boef | Meet & Greet
AFAS Live, Amsterdam
€ 141,50
Weyes Blood

WEYES BLOOD STAAT IN NOVEMBER IN TIVOLIVREDENBURG EN...Weyes Blood heeft aangekondigd later dit jaar op tournee te gaan. Als...

Zuiderpark Live

VIER TOEVOEGINGEN AAN PROGRAMMA ZUIDERPARK LIVE O.A.... Zuiderpark Live is een zomerreeks evenementen in het Zuiderparktheater in Den...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.