FunX Music Awards 2023 in Afas Live strikt o.a. Boef en Bokoesam

Boef
FunX Music Awards 2023 in Afas Live strikt o.a. Boef en Bokoesam
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 11:51 FunX Music Awards heeft de eerste headliners voor het event bekend gemaakt. Boef, Bokoesam en Kleine John & Chavanté treden donderdag 25 mei in de AFAS Live in Amsterdam op tijdens FunX Music Awards: 10 Years.

Dit jaar viert NPO FunX de tiende editie van de FunX Music Awards; de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland. Deze extra feestelijke editie wordt gepresenteerd door FunX-dj Fernando Halman en Soundos El Ahmadi.

De FunX Music Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland voor de beste MC's, zangers en dj’s van eigen bodem. Dit jaar worden de awards voor de tiende keer uitgereikt. De winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Tijdens de awardshow worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder: Artist Of The Year, Best Song en Next Best. Ook reikt FunX de FunX Power Award uit aan iemand die een belangrijke maatschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de FunX-doelgroep.

De kaartverkoop is al gestart. Haal hier je tickets voor FunX Music Awards 2023. De ticketprijs is 7.50.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graham Nash

GRAHAM NASH MET TOUR LANGS NEDERLAND EN BELGIË Graham Nash heeft aangekondigd met zijn tour langs Nederland en België te...

Waterparks

WATERPARKS MET TOUR LANGS NEDERLAND EN BELGIË Waterparks heeft aangekondigd dit najaar weer op tour te gaan door Europa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.