concert: Boef in Doornroosje

VR.
11 JAN
BOEF Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Boef
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Boef in Doornroosje
Tickets Boef:
vr 11 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Boef behoeft eigenlijk geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaapte-kort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de album-release. En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij meervoudig platina en de video van zijn track ‘Habiba’ werd met ruim 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Boef

Foto Boef te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Boef te FunX Awards - 23/5 - Paradiso Foto Boef te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Boef te Oh My! Music Festival 2018 Foto Boef te FunX Awards - 23/5 - Paradiso Foto Boef te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Boef

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS