concert: Guus Meeuwis in Theater de Spiegel

VR.
14 SEP
GUUS MEEUWIS Rabozaal, 20:00 uur Theater de Spiegel, Zwolle
2018
HOOFDPROGRAMMA Guus Meeuwis
TOEGANG €39,00
CONCERT UITVERKOCHT
Guus Meeuwis in Theater de Spiegel is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat horen we op zijn nieuwe album GELUK dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

FOTO'S VAN Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 13/12 - 013 Foto Guus Meeuwis te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013
 
Bekijk alle 197 foto's van Guus Meeuwis

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS