concert: Guus Meeuwis in Theater aan de Parade

VR.
15 MRT
GUUS MEEUWIS 20:00 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2019
HOOFDPROGRAMMA Guus Meeuwis
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Guus Meeuwis in Theater aan de Parade
DEZE Guus Meeuwis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 15 mrt
Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch

EXTRA INFORMATIE

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus Meeuwis grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Guus beter dan ooit waar zijn hart ligt. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK, dat in mei uitkomt. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

En… bij nieuwe liedjes hoort natuurlijk ook een nieuwe theatertour! Guus neemt zijn muziek mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. En daarbij zal een bezoek aan Theater aan de Parade natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 staat Guus met GELUK op de planken in de Grote Zaal!

FOTO'S VAN Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Dauwpop 2009 Foto Guus Meeuwis te Dauwpop 2009 Foto Guus Meeuwis te Pinkpop 2017 - Maandag Foto Guus Meeuwis te 3FM Awards 2011 Foto Guus Meeuwis te Paaspop Schijndel 2012 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 14/6 - Philips stadion
 
Bekijk alle 197 foto's van Guus Meeuwis

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS