concert: JAGD / Yasmine in Luxor Live

VR.
09 MRT
JAGD / YASMINE Bovenzaal / Small hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2018
HOOFDPROGRAMMA JAGD Yasmine
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets JAGD / Yasmine in Luxor Live
Tickets JAGD / Yasmine:
vr 09 mrt
Luxor Live, Arnhem
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond een dubbelaar op de boot met twee van de meest veelbelovende garage/indie rock bands uit de lage landen: Jagd en Yasmine.

Jagd schrijft puntige indie rock, vertolkt met de nodige venijn, speelsheid en noise. De hals-over-kop energie van de band uit Amsterdam werkt aanstekelijk: regelmatig ontstaat er vooraan een moshpit. De eerste EP Parlay vangt die grillige live-energie op doeltreffende wijze, terwijl het nieuwe nummer Do Something het frisse geluid wat meer oppoetst. Jagd is op jacht naar een onvermijdelijke doorbraak op Noorderslag.

Yasmine omarmt een compacte, gelaagde mix van psychrock en Britpop, ergens in het verlengde van Tame Impala, Blur en (wijlen) Bombay. Met Syd Barrett-achtige tongval bezingt frontman Kevin van Moorsel onderwerpen als “chocolade vingers, brandwonden en donzige konijntjes”. Als dat eigenzinnige beeldspraak is voor “lekker, vlammend en surrealistisch”, nou, dan lost Yasmine deze belofte met gemak in!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN JAGD, Yasmine

Foto JAGD te Popronde Hengelo 2017 Foto JAGD te Popronde Hengelo 2017 Foto JAGD te Pedro Pico Pop 2017 Foto JAGD te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto JAGD te Popronde Hengelo 2017 Foto JAGD te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 14 foto's van JAGD
Bekijk alle 5 foto's van Yasmine

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS