Winnen: 2x2 kaarten voor Popronde Eindfeest (met o.a. JAGD, Fata Boom en Pip Blom)

JAGD
Winnen: 2x2 kaarten voor Popronde Eindfeest (met o.a. JAGD, Fata Boom en Pip Blom)
Door sjoertb op 14 november 2017 - 16:38 Dit najaar reisde het rondtrekkende festival de Popronde weer door het land. Aanstormend talent kreeg de kans zich te presenteren in nieuwe steden. Het festival reist nog even rond en landt op zaterdag 25 november in de Q-Factory in Amsterdam voor de afsluiting.

Op het Popronde Eindfeest spelen de meest geboekte Popronde-acts. Maar liefst 30 stuks! Onder meer JAGD (foto), Fata Boom, Pip Blom, Feiertag, Tony Clifton, Dakota en Moon Moon Moon zijn erbij.

Als je daar graag bij wil zijn hebben we nu een leuke actie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Popronde Eindfeest'.

Deze winactie loopt tot en met 20 november.AFAS Live

FALL OUT BOY IN APRIL NAAR NEDERLAND EN BELGIËHet nieuwe album MANIA van de Amerikaanse rockband Fall Out Boy komt in...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG KOMT MET MAANDELIJKS TERUGKERENDE... Vanaf januari 2018 zal Melkweg met een maandelijks terugkerende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.