concert: Birth of Joy in Rotown

DO.
17 MEI
BIRTH OF JOY 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Birth of Joy
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Birth of Joy in Rotown
DEZE Birth of Joy TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 17 mei
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Birth of Joy heeft een nieuwe plaat in de pijplijn: Hyper Focus, dat op 16 februari 2018 verschijnt. Goed gekozen naam, overigens, want deze band toont bij iedere plaat een enorme gedrevenheid om boven zichzelf uit te stijgen. Birth of Joy neemt nooit genoegen met het aannemen van een enkel muziekgenre, noch is het het doel geweest om geluiden van weleer te imiteren.

De groep is eigenlijk een prachtig product van zijn tijd, laverend tussen de blues en prog rock van de jaren zeventig en de grunge en stoner van de jaren negentig, gespeeld met de kracht, weerbarstigheid en spontaniteit van een punkband. Op Hyper Focus reikt het konijnenhol nog dieper: de band koos ervoor om de beruchte live-intensiteit op plaat vast te leggen, net als in de prille begindagen. Verplichte kost voor fans van Hawkwind, Motorpsycho, Soundgarden en Led Zeppelin.

FOTO'S VAN Birth of Joy

Foto Birth of Joy te Lowlands 2014 - dag 2 Foto Birth of Joy te Zwarte Cross 2011 Foto Birth of Joy te Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel Foto Birth of Joy te Birth of Joy / Pauw - 20/12 - Paradiso Foto Birth of Joy te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto Birth of Joy te Tuckerville 2018
 
Bekijk alle 127 foto's van Birth of Joy

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN