Winnen: 2x2 kaarten voor Birth of Joy in Podium Victorie + album op vinyl

Birth of Joy
Winnen: 2x2 kaarten voor Birth of Joy in Podium Victorie + album op vinyl
Door sjoertb op 09 mei 2018 - 11:56 Met 450 shows in drie jaar is Birth of Joy bijna niet te stoppen. Het Nederlandse psychedelische rock-trio gaat met het nieuwe album 'Hyper Focus' op zak kijken of ze het record van 172 shows in één jaar kunnen verbreken.

Op 18 mei geeft Birth of Joy een concert in Podium Victorie. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor! Daarbij mogen we de winnaars ook nog muziek van de band op vinyl geven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Birth of Joy'.

Deze winactie loopt tot en met 14 mei.





Saint Sister news

SAINT SISTER IN NOVEMBER NAAR VONDELKERKDe Ierse zusjes Morgan MacIntyre en Gemma Doherty staan beter bekend onder de...

Young Gun Silver Fox

TWEE EXTRA SHOWS VOOR YOUNG GUN SILVER FOX In november 2018 brengt Young Gun Silver Fox het nieuwe album AM WAVES...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.