concert: The Boxer Rebellion in Maassilo

ZA.
03 MRT
THE BOXER REBELLION 19:30 uur Maassilo, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA The Boxer Rebellion
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Boxer Rebellion in Maassilo
Tickets The Boxer Rebellion:
za 03 mrt
Maassilo, Rotterdam
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

In een tijd waar hypes net zo snel komen als gaan, is het The Boxer Rebellion gelukt om stapsgewijs te bouwen op hun succesverhaal. In 2011 stond de band rondom Nathan Nicholson nog in een uitverkocht Rotown; zeven jaar later is de Maassilo aan de beurt. Met een hit als Diamonds kun je concluderen dat de groep toentertijd een ruwe diamant was, eentje die nu in alle glorie glittert in het voetlicht.

The Boxer Rebellion heeft al die jaren zijn onmiskenbare geluid als fundament: alternatieve rocknummers die qua dynamiek net zo ontzagwekkend zijn als de gemiddelde stadionact, maar desondanks terugvallen op de intimiteit van dat ene charmante bandje uit de plaatselijke kroeg. Een band met bescheidenheid en karakter dus!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Boxer Rebellion

Foto The Boxer Rebellion te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto The Boxer Rebellion te The Boxer Rebellion - 04/12 - Hedon Foto The Boxer Rebellion te Pinkpop Persconferentie 2014 Foto The Boxer Rebellion te The Boxer Rebellion - 24/2 - Effenaar Foto The Boxer Rebellion te The Boxer Rebellion - 17/05 - Effenaar Foto The Boxer Rebellion te The Boxer Rebellion - 24/2 - Effenaar
 
Bekijk alle 59 foto's van The Boxer Rebellion

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN