concert: Joost in Rotown op DONDERDAG 29 MAART 2018

  • Joost
    Lowlands 2023 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Joost
    Dauwpop 2023
    © Anne-Marie Kok

Podiuminfo foto's van Joost in Rotown

DO.
29 MRT
JOOST 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Joost

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 maart 2018.
Dat is 2211 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Joost in Rotown
DEZE Joost TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

YouTube-persoonlijkheid Joost is door zijn maat Donnie praktisch het podium op geduwd. Goed, daardoor stond de gast die online bekend staat als ‘Eenhoorn Joost’ wel snel zijn mannetje op de planken. In zijn jonge leven heeft de 20-jarige best veel crisis doorstaan: hij verloor zijn ouders, werd een tijdje dakloos en is van school getrapt, dus rappen en optreden zijn relatief gezien piece of cake.

Als artiest is Joost een evengoed een anomalie: zijn nieuwe mixtape Scandinavian Boy is een heerlijke dwarse verzameling tracks. Van club bangers (Netflix Und Chill) tot sadboy synthpop (Vrije Tijd), allemaal even ongrijpbaar en geestig als de sketches waarmee Joost aanvankelijk de aandacht trok. Scherpe woordgrappen, willekeurige observaties en de sporadische disstrack zijn hem niet vreemd.

Joost mag weten waarom, maar alles wat Joost bedenkt is zo goud als de pot Zaanse Mayo waaruit hij is gekropen. Benut je vrije tijd vanavond dus zinvol!

Foto's van Joost

Foto Joost te Lowlands 2018 - zondag Foto Joost te Joost - 29/03 - Rotown Foto Joost te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joost te Sniester Festival 2019 Foto Joost te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Joost te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 116 foto's van Joost

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden