concert: Joost in Rotown

PODIUMINFO FOTO'S VAN Joost in Rotown

DO.
29 MRT
JOOST 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Joost
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Joost in Rotown
DEZE Joost TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

YouTube-persoonlijkheid Joost is door zijn maat Donnie praktisch het podium op geduwd. Goed, daardoor stond de gast die online bekend staat als ‘Eenhoorn Joost’ wel snel zijn mannetje op de planken. In zijn jonge leven heeft de 20-jarige best veel crisis doorstaan: hij verloor zijn ouders, werd een tijdje dakloos en is van school getrapt, dus rappen en optreden zijn relatief gezien piece of cake.

Als artiest is Joost een evengoed een anomalie: zijn nieuwe mixtape Scandinavian Boy is een heerlijke dwarse verzameling tracks. Van club bangers (Netflix Und Chill) tot sadboy synthpop (Vrije Tijd), allemaal even ongrijpbaar en geestig als de sketches waarmee Joost aanvankelijk de aandacht trok. Scherpe woordgrappen, willekeurige observaties en de sporadische disstrack zijn hem niet vreemd.

Joost mag weten waarom, maar alles wat Joost bedenkt is zo goud als de pot Zaanse Mayo waaruit hij is gekropen. Benut je vrije tijd vanavond dus zinvol!

FOTO'S VAN Joost

Foto Joost te Joost - 03/03 - Paradiso Foto Joost te Joost - 29/03 - Rotown Foto Joost te Joost - 03/03 - Paradiso Foto Joost te Joost - 26/01 - Bitterzoet Foto Joost te Joost - 29/03 - Rotown Foto Joost te Joost - 29/03 - Rotown
 
Bekijk alle 29 foto's van Joost

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN