Extra show in Afas Live voor Joost

Joost
Extra show in Afas Live voor Joost
Door RobZ op 23 augustus 2023 - 16:05 Joost Klein uit Friesland doet het allemaal: de artiest/regisseur/schrijver/marketeer/danser/editor en allround creatief genie wist zich op te werken tot één van de meest energieke live acts van de Benelux. Bewapend met zijn Macbook, een cirkel aan vaste vrienden en een onbeperkte dosis creativiteit creëerde hij zijn eigen carrièrepad. Op 11 april kondigde Joost zijn grootste concert tot nu toe aan. Op 2 november staat hij in de Afas Live. De tickets waren zo snel uitverkocht (en zijn show op Lowlands afgelopen weekend ging zo goed) dat er besloten is tot een extra concert. Ook op woensdag 1 november 2023 geeft Joost een concert in de Afas Live te Amsterdam. Dit onder de titel: "Joost Klein, Droom Groot".

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie, zijn discografie reikt van denderende gabber(pop) tot aanstekelijke poppunk en eigenlijk alles wat je kan bedenken. Met zijn nieuwe album 'Fryslân' op zak creëerde hij in de zomer van 2022 al een ware Joostmania in Nederland en bij onze Zuiderburen. Afgelopen maanden veroverde hij daarbij ook nog eens heel Duitsland met de hit 'Friesenjung'. De samenwerking met de Berlijnse rapper Ski Aggu belandde al snel op Nr.1 en ontpopte zich tot een zomerhit die een maand lang op 1 stond in Duitsland. Afgelopen weekend pakte Joost de festivalweides van Lowlands en Pukkelpop opnieuw in met zijn unieke en energieke liveshow voor duizenden uitzinnige fans. Op Lowlands waren wij er natuurlijk bij. Check hier onze foto's van Joost in de Alpha.

Tickets voor dit extra concert van Joost gaan vrijdag 25 augustus om 12:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs van 35,84 euro gekregen. Via deze link scoor je tickets voor Joost in de Afas Live op 1 november. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

AMERIKAANS FOLKDUO WILD CHILD NAAR AMSTERDAM,... Wild Child komt naar Europa in januari. Het Amerikaanse popduo is bij ons...

013tilburgklein

013 VIERT 25 JARIG JUBILEUM MET OPTREDENS VAN O.A.... 013 bestaat 25 jaar! en dat moet gevierd worden. Op maandag 13 november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.