Eurovisie Songfestival-kandidaat Joost Klein tweemaal in 013

Joost
Eurovisie Songfestival-kandida- at Joost Klein tweemaal in 013
Door KayleeV op 24 januari 2024 - 16:56 De Nederlandse artiest Joost Klein, bekend om zijn energieke liveoptredens, zal op 14 en 15 maart 2024 zijn opwachting maken in 013 Tilburg. Ondanks zijn bescheiden naam geniet Joost steeds meer bekendheid in Europa en staat hij bekend om zijn energieke live-ervaringen. Vorig jaar verkocht hij tweemaal AFAS-live uit, maar dit jaar kiest hij voor een intiemere setting.

De veelzijdige artiest, tevens regisseur, schrijver, marketeer, danser, editor, en creatief genie, heeft met zijn MacBook en een vaste vriendenkring een eigen carrièrepad gecreëerd. Zijn liveshows variëren van opzwepende gabber(pop) tot aanstekelijke pop-punk en tonen de diversiteit van zijn discografie. In 2024 zal Joost Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Tickets voor de shows in 013 zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari om 10:00 uur, met een ticketprijs van € 37,80. Koop hier tickets voor het Joost optreden in 013 van 14 maart, en hier kun je tickets verkrijgen voor het Joost concert van 15 maart in 013.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bouke & The ElvisMatters Band

BOUKE & THE ELVISMATTERS BAND EXTRA SHOW IN ZIGGO DOMENa het succes van de 'It's Now Or Never' concerten, komen Bouke & The...

maria mena1

MARIA MENA NAAR PARADISO, TIVOLIVREDENBURG EN... De Noorse popster Maria Mena heeft aangekondigd dat ze een tour gaat doen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.