Joost naar AFAS Live en Lotto Arena voor zijn grootste shows tot nu toe

review: Joost - 25/11 - 013 Joost
Joost naar AFAS Live en Lotto Arena voor zijn grootste shows tot nu toe
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 15:12 Op donderdag 2 november en 25 november zal Joost zijn aller grootste shows spelen in de AFAS Live in Amsterdam en in de Lotto Arena in Antwerpen. Dit in het kader van zijn 'Joost Klein, Droom Groot' tour.

Joost Klein uit Friesland doet het allemaal: de artiest / regisseur / schrijver / marketeer / danser / editor en allround creatief genie wist zich op te werken tot één van de meest energieke live acts van de Benelux. Bewapend met zijn MacBook, een cirkel aan vaste vrienden en een onbeperkte dosis creativiteit creëerde hij zijn eigen carrièrepad.

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie, zijn discografie reikt van denderende gabber(pop) tot aanstekelijke poppunk en eigenlijk alles wat je kan bedenken. Nog voor de release van zijn nieuwe album 'Fryslân' creëerde hij in de festivalzomer van 2022 een ware Joostmania en liet hij de festivalweides van Pinkpop, Rock Werchter en Pukkelpop overdonderd achter.

Datums 'Joost Klein, Droom Groot' tour:
02-11-2023 - Joost - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
25-11-2023 - Joost - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 14 april om 12.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 35.84. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Antwerpen.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the vices

THE VICES KOMT MET PART 2 VAN THE 'SPIT IT OUT!'...Ze hebben The 'Spit It Out' Tour er nog maar net op zitten maar The Vices...

Rival Sons

RIVAL SONS IN NOVEMBER TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË In november zal de Amerikaanse rockband Rival Sons een tweetal shows geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.