concert: Rootsriders - Tribute2BobMarley in Paard

DO.
10 MEI
ROOTSRIDERS - TRIBUTE2BOBMARLEY Grote Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA Rootsriders

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 10 mei 2018.
Dat is 469 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Rootsriders - Tribute2BobMarley in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 10 mei
TRIBUTE2BOBMARLEY by ROOTS RIDERS
Paard, Den Haag
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Europa’s nummer 1 Marley tribute keert terug met een hommage aan de legendarische liveplaat Babylon By Bus uit 1978. 40 jaar na de release geldt dit album nog altijd als 1 van de beste live-registraties ooit uitgebracht. Boordevol klassiekers als Is This Love, Exodus en Stir It Up – om meteen maar een paar van de allergrootste te noemen – staat de band na de kleine najaarstour met ‘Marley Meets’ alweer te popelen om de bühne op te gaan.

In hun minibus trekken Rootsriders van 15 maart tot en met 12 mei door NL en Europa om hun favoriete album eens flink in het zonnetje te zetten! En gelukkig slaan ze het Paard niet over.
Bezetting: Mo Ali (Sudan), Tamara Nivillac, Raquel Brown, Aldiner Laurent, Felitciano Burnett, Erno Klein, Derrick Eiflaar, Huey Buitendorp, Jesse Bonger.

FOTO'S VAN Rootsriders

Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant
 
Bekijk alle 21 foto's van Rootsriders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST