concert: Yungblud in Rotown

DO.
25 JAN
YUNGBLUD 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Yungblud
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Yungblud in Rotown
Tickets Yungblud:
do 25 jan
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Bij het horen van de single I Love You, Will You Marry Me wordt je opslag verliefd op Yungblud, het pseudoniem van 19-jarig wonderkind Dominic. Het verslavende refrein is niet uit je hoofd te sláán, en dat lichte ska-randje geeft het nummer nog even wat extra karakter. Over de opzwepende klanken vertelt Yungblud een verhaal van twee jonge geliefden, waarin een huwelijksaanzoek op een graffiti-muur eindigt in een soort Shakespeariaanse tragedie.

Yungblud gaf een sensationeel optreden afgelopen zomer op het Metropolis Festival en zijn muziek ook volop binnen de 3FM-rotatie beland. Dominic, die zijn achternaam niet prijsgeeft, behoort net als Declan McKenna tot een jonge generatie Britse songwriters die smaakvolle popliedjes als verpakking gebruiken voor teksten met politieke, activistische lading. Komend jaar in de ban van de Grote Doorbraak, al hebben wij Yungblud gelukkig weten te strikken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Yungblud

Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg Foto Yungblud te Metropolis Festival 2017 Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag
 
Bekijk alle 23 foto's van Yungblud

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN