concert: Yungblud in Rotown

PODIUMINFO FOTO'S VAN Yungblud in Rotown

DO.
25 JAN
YUNGBLUD 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Yungblud
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Yungblud in Rotown
DEZE Yungblud TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 25 jan
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Bij het horen van de single I Love You, Will You Marry Me wordt je opslag verliefd op Yungblud, het pseudoniem van 19-jarig wonderkind Dominic. Het verslavende refrein is niet uit je hoofd te sláán, en dat lichte ska-randje geeft het nummer nog even wat extra karakter. Over de opzwepende klanken vertelt Yungblud een verhaal van twee jonge geliefden, waarin een huwelijksaanzoek op een graffiti-muur eindigt in een soort Shakespeariaanse tragedie.

Yungblud gaf een sensationeel optreden afgelopen zomer op het Metropolis Festival en zijn muziek ook volop binnen de 3FM-rotatie beland. Dominic, die zijn achternaam niet prijsgeeft, behoort net als Declan McKenna tot een jonge generatie Britse songwriters die smaakvolle popliedjes als verpakking gebruiken voor teksten met politieke, activistische lading. Komend jaar in de ban van de Grote Doorbraak, al hebben wij Yungblud gelukkig weten te strikken!

FOTO'S VAN Yungblud

Foto Yungblud te Yungblud - 25/01 - Rotown Foto Yungblud te Appelpop 2018 Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg Foto Yungblud te Appelpop 2018 Foto Yungblud te London Calling #1 2018 - Vrijdag Foto Yungblud te Dauwpop 2018
 
Bekijk alle 61 foto's van Yungblud

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN