concert: Mister and Mississippi in Paard

ZO.
14 MEI
MISTER AND MISSISSIPPI Small Hall, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Mister and Mississippi
VOORPROGRAMMA Gauss
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Mister and Mississippi in Paard
Tickets Mister and Mississippi:
zo 14 mei
Paard, Den Haag
€ 10,50 - 15,50

EXTRA INFORMATIE

Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen. Op het derde album 'Mirage' worden donkere synths, stevige bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en krachtige vocalen. Met sterke songstructuren en veel aandacht voor arrangement en productie kan dit album tot de verrassingen van 2017 gaan behoren.

Voor het opnemen trok de band zich vorige zomer een lange periode terug in Kytopia met producer Simon Akkermans. Uren, dagen en weken zijn besteed aan het realiseren van een coherente sound van songs die kunnen wedijveren met de beste wave-electro uit de jaren '80. Op andere momenten treedt de band met open vizier ten strijde en is de sound meer lucide en transparant, zonder ook maar een moment saai en voorspelbaar te worden.

FOTO'S VAN Mister and Mississippi, Gauss

Foto Mister and Mississippi te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Mister and Mississippi te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 18/12 - W2 Foto Mister and Mississippi te Case Mayfield - 17/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Mister and Mississippi te Delft Citypop 2015 Foto Mister and Mississippi te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 116 foto's van Mister and Mississippi

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST