concert: Donnerwetter in Groene Engel op VRIJDAG 15 APRIL 2016

  • Donnerwetter
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
  • Donnerwetter
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
VR.
15 APR
DONNERWETTER 20:30 uur Groene Engel, Oss
2016
Hoofdprogramma Donnerwetter
Voorprogramma Tamarin Desert
Toegang 8.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 april 2016.
Dat is 1848 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Donnerwetter
Donnerwetter is misschien wel de meest spannende band van Nederland. Hun muziek luistert als een spannend poëzie-album vol met retro klanken en avantgardistische wendingen. Het genre 'alternatieve-rock' krijgt een nieuwe betekenis. De band bestaat o.a. uit leden van Shaking Godspeed (Wout Kemkens & Rocco Ostermann) en tourden met succes tijdens de Popronde. Voor liefhebbers van David Bowie, Nick Cave, Captain Beefheart en Johnny Cash (ten tijde van de American Recordings).

Tamarin Desert
Tijdens de Popronde verraste deze jonge band met hun 60's georiënteerde psychpop/rock à la Tame Impala en Pond. Af en toe hoor je ook lekkere fuzzy riffs en grooves die weer doen denken aan Led Zeppelin of juist weer wat meer een garagesound als King Gizzard & the Lizard Wizard. Psychedelica met ballen dus! Niet voor niets dat ze op Eurosonic/Noorderslag stonden en de support waren bij hun vrienden van de band PAUW!

Foto's van Donnerwetter, Tamarin Desert

Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017
 
Bekijk alle 11 foto's van Donnerwetter
Bekijk alle 5 foto's van Tamarin Desert

Gerelateerd nieuws