Finalisten Nu of Nooit 2017 bekend gemaakt

Nu of Nooit finale 2017 news_groot
Finalisten Nu of Nooit 2017 bekend gemaakt
Door Cartman91 op 01 december 2017 - 13:41 Zoals ieder jaar vindt er een editie van de Nu of Nooit-wedstrijd plaats. Dit is een popwedstrijd exclusief voor Limburgse bandjes en muzikanten. In verschillende voorrondes strijden deze bands om een plekje in de finale te veroveren.

Afgelopen maand waren die voorrondes. Daaruit zijn zes namen gekomen die zondag 9 december in de finale staan in Poppodium Volt te Sittard. Dit zijn The Ragtime Rumours, Walden, Tamarin Desert, Vortex Surfer, Uncle Harry en Antikythera.

De winnaar van Nu of Nooit mag zoals elk jaar de mainstage van Pinkpop openen. Afgelopen jaar won The Ten Bells deze competitie.

Kaartjes voor de finale zijn al te verkrijgen en kosten slechts 9 euro.

Vanmorgen werd nog de derde headliner voor Pinkpop bekend gemaakt, dit is niemand minder dan Pearl Jam. Eerder waren ook Foo Fighters en Bruno Mars als headliners bevestigd. Pinkpop wordt gehouden van 15 t/m 17 juni in Landgraaf.Jason Isbell and the 400 Unit news

TIVOLIVREDENBURG VOOR JASON ISBELL & THE 400 UNITDe Amerikaanse singer-songwriter Jason Isbell & The 400 Unit bracht...

Tom Trago news

DJ TOM TRAGO MET THE TRAGO TRAIN NAAR DIVERSE CLUBS... De Amsterdamse DJ Tom Trago is in het dance-genre niet meer weg te denken...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.