Concerten voor senioren, gedetineerden en honden tijdens viering 10 jaar Luxor Live

Donnerwetter news_groot
Concerten voor senioren, gedetineerden en honden tijdens viering 10 jaar Luxor Live
Door sjoertb op 16 augustus 2018 - 13:10 Op 8 en 9 september wordt het verjaardagsfestival ‘10 jaar Luxor Love’ gehouden in Luxor Live. De organisatie kondigt deze week aan dat er nieuwe concerten bij komen voor vergeten doelgroepen zoals senioren, gedetineerden en honden en hun baasjes.

In de Natte Neuzen Disco kunnen op zondagochtend 9 september viervoeters dansen en een massage, ijsjes en andere hapjes krijgen. De toegang is gratis op vertoon van je hond.

De Arnhemse band Donnerwetter speelt op zaterdagmiddag 8 september in de penitiaire inrichting Arnhem-Zuid, in de volksmond bekend als de Blue Band Bajes, nummers van cultheld Johnny Cash.

De Arnhemse band Heidevolk verzorgt op zondagmiddag 9 september een akoestische muzikale vertelling voor senioren. Een speciaal zitconcert waarin de band samen met een verteller diverse Gelderse mythen en sagen bezingt.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNieuwe Nor

PETER MURPHY MET 40 JAAR BAUHAUS-SHOW NAAR DE NIEUWE...Op vrijdag 30 november komt Peter Murphy , samen met mede-Bauhaus-oprichter,...

Paradiso logo nieuw

KRUDER & DORFMEISTER VIERT JUBILEUM IN PARADISO Het is 25 jaar geleden dat Kruder & Dorfmeister voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.