Winnen: 2x2 kaarten Mooon + Tamarin Desert in Altstadt

MOOON
Winnen: 2x2 kaarten Mooon + Tamarin Desert in Altstadt
Door sjoertb op 15 mei 2018 - 13:20 Over twee weken spelen de psychedelische bands Mooon en Tamarin Desert in Altstadt. Beide bands hebben hun muzikale invloeden flink uit de jaren '60 en '70 geplukt. Mooon maakt een portie garage-, blues- en surf-rock en Tamarin Desert produceert een stevige dosis psychrock.

Op vrijdag 1 juni vindt het concert plaats in Altstadt, Eindhoven. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Mooon'.

Deze winactie loopt tot en met 22 mei.

On The Roof

ZOMERCONCERTEN OP HET DAK IN AMSTERDAM NOORD MET...Aankomende zomer vinden er unieke shows plaats in Amsterdam Noord. Tussen 1...

suedenieuws

SUEDE MET NIEUW ALBUM OOK NAAR ANCIENNE BELGIQUE Op 30 september 2018 geeft Suede een optreden in de Ancienne Belgique te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.