concert: CUT_ in Luxor Live op VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015

  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
VR.
11 SEP
CUT_ Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Hoofdprogramma CUT_
Voorprogramma Nausica
Toegang €8,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 september 2015.
Dat is 3144 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Cut_ is het vehikel van producer Sebastiaan Dutilh en zangeres Belle Doron. Hun muziek is hevig elektronisch beïnvloed, en doet denken aan artiesten als James Blake, Massive Attack en Burial. Met hun remix van Stromae's Papaoutai scoorden ze een Youtube-hit en werden ze prompt bekend, maar dat ze meer in huis hebben dan een mooie interpretatie van andermans werk, bleek al met de sterke EP Patterns uit 2014. Live wordt er bovendien veel geïmproviseerd en wordt het experiment niet geschuwd. Inmiddels is Cut_ druk bezig hun debuutalbum af te maken, dus wees erbij nu het nog kan.

Nausica is in hometown Arnhem natuurlijk al lang en breed een gevestigde naam. Met hun filmische dreampop met een rafelrand heeft de band de afgelopen jaren al vele harten veroverd. Avontuurlijk, intens en meeslepend, zo mag de muziek bestempeld worden van Edita Karkoschka, Tim Coehoorn, Marius Mathiszik en Jannis Knüpfer.

Foto's van CUT_, Nausica

Foto CUT_ te Christine and the Queens - 05/10 - Melkweg Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - TivoliVredenburg Foto CUT_ te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - NDSM Scheepsbouwloods Foto CUT_ te CUT_ - 14/03 - Paard Foto CUT_ te Stukafest Leiden 2015
 
Bekijk alle 95 foto's van CUT_

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest