concert: 2nd Place Driver / Darker / MeloManics in Xinix op ZATERDAG 06 JANUARI 2007

ZA.
06 JAN
2ND PLACE DRIVER / DARKER / MELOMANICS 21:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2007
Toegang Niet-leden: €6,-
Leden: €4,-
Jeugdleden: €3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 januari 2007.
Dat is 6317 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Drie bevriende en aanstormende bands slaan de handen ineen voor een gezamenlijke tour; Club Sandwich. Een muzikale sandwich met uiteenlopende ingrediënten.
De eerste act, Darker, is bekend van diverse bands als Chillburn en Brotherhood Foundation. Live doet hij alles in zijn eentje met behulp van zijn sampler en vindingrijkheid.
2nd Place Driver is de tweede act en een oude bekende binnen Xinix. De band won een Essent Award in 2005 voor hun goed ontvangen debuut cd ‘…1’. Ze speelden op o.a. Lowlands, Parkpop en Paaspop. Het werken aan een tweede album resulteerde in 2ndPD versie van de Sugababes hit 'Overload' dat airplay opleverde op onder andere 3FM.
De laatste band, MeloManics, is een eigenzinnige band met een eigenzinnig geluid door de combinatie van synthpop en rock 'n roll. Dit zorgt voor dansbare nummers zonder dominant elektronisch te zijn en rockmuziek zonder macho te klinken. Een avond vol verschillen die voor één overeenkomst zorgen; Xinix!

Foto's van 2nd Place Driver, Darker, MeloManics

Foto 2nd Place Driver te Paaspop Schijndel 2005 Foto 2nd Place Driver te Paaspop Schijndel 2005 Foto MeloManics te Aux Raus - 6/7 - Bibelot Foto MeloManics te Aux Raus - 6/7 - Bibelot Foto MeloManics te Aux Raus - 6/7 - Bibelot
 
Bekijk alle 2 foto's van 2nd Place Driver
Bekijk alle 3 foto's van MeloManics

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws