Recensies: QOTSA, Marilyn Manson, Paul Mc Cartney, Dream Theater, ...

Door Stofje op 21 juni 2007 - 12:44 Met releases van Paul McCartney, Queens of the Stone Age en Marilyn Manson, vorige maand Linkin Park, Bruce Springsteen, Björk en Ozzy Osbourne en zeer binnenkort bijvoorbeeld Editors, Velvet Revolver, Smashing Pumpins, Beastie Boys en Chemical Brothers, kunnen we best spreken van een behoorlijk vruchtbare periode van de grote, gevestigde namen. We hebben weer een aantal recensies.

Queens of the Stone Age - Era Vulgaris
De nieuwe van QOTSA is al geruime tijd gesprek van onderwerp op het Festivalinfo-forum en niet ten onrechte. De band rond Josh Homme heeft namelijk weer een geweldige cd uitgebracht in de vorm van Era Vulgaris. Ze komen nog op Rock Werchter en Roskilde en ze zijn volgende maand ook te zien in een uitverkocht Paradiso.

Dream Theater - Systematic Chaos
Nummers die langer dan 10 minuten duren zijn geen uitzondering bij Dream Theater. De band is al 22 jaar bezig en zijn alweer toe aan hun negende studio-album. Op 9 oktober te zien in de Rotterdamse Ahoy!

Paul McCartney - Memory Almost Full
Uiteraard is Paul Mc Cartney een levende legende. De man die de popmuziek groot maakte door met The Beatles de wereld veroverde, is alweer een tijdje bezig met wat solo-platen, waarvan deze Memory Almost Full de nieuwste is. Een recensie dus van een plaat, gemaakt door één van de grootste artiesten allertijden.

Marilyn Manson - Eat me, Drink me
Zijn optreden op Pinkpop ging niet bepaald de boeken in als de meest memorabele allertijden. De kritieken waren hard: Marilyn Manson is een watje geworden, een artiest die z'n eigen kunstje herhaalt en daardoor niet meer geloofwaardig is. Ach, je kunt uitgaan van dat kunstje, of je kunt uitgaan van zijn muzikale kwaliteiten. Die heeft-ie namelijk wel degelijk, getuige Eat me, Drink me. Rock Werchter-gangers: De muziek is momenteel een stuk interessanter dan z'n show, focus dus op de muziek!
Festivalinfo/ Podiuminfo plaatsen bijna dagelijks nieuwe recensies. Niet alleen bovenstaande grote releases, maar ook middelgrote releases, kleine releases en eigen beheer releases. Check onze recensie-sectie maar eens. Nog een paar interessante releases op een rijtje voor je:

Wilco - Sky Blue Sky - Alt. Country


Sage Francis - Human the Death Dance - Hiphop


The Gallants - Scenery of Farewell - Amerikaanse Roots en folk


MeloManics - The Grey Light - Nederlandse dancerock


The Palookas - Better Live than Never - Nederlanse ska, livedreamtheater13

DREAM THEATER EN SYMPHONY X NAAR AHOYNa een geslaagd optreden afgelopen weekend op Fields of Rock, komt de...

goth_electro_metal_news.jpg5

AUTUMN ZEGT KOMENDE SHOWS AF Door persoonlijke redenen zal de band Autumn hun twee komende shows...

REACTIES

Avatar VivaLaKliko
vr 22 jun 2007 04:04

VivaLaKliko PALOOKAS !!!!!!!!! MEZZ BREDA !!!!! :D:D:D:D:D

 0
Avatar bas.assink
vr 22 jun 2007 11:31

bas.assink Ik vind het gek dat de CD van The Pigeon Detectives nog steeds geen recensie heeft gehad. Of ik moet me vergissen...

 0
Avatar Stofje
vr 22 jun 2007 12:23

Stofje Die hebben we helaas (nog?) niet binnen gekregen.

 0
Avatar bas.assink
vr 22 jun 2007 13:04

bas.assink In welk opzicht? Het album of de recensie? Het album is namelijk al bijna een maand uit.

 0
Avatar Stofje
vr 22 jun 2007 13:12

Stofje Het album. Wij recenseren wat we binnenkrijgen. Dat houdt in dat we cd's aanvragen bij de verschillende platenmaatschappijen en gelukkig krijgen we de aangevraagde cd's vaak ook daadwerkelijk binnen, maar vaak dus ook niet. Pigeon Detectives hebben we helaas gewoon niet gekregen.

 0
Avatar bas.assink
di 26 jun 2007 16:33

bas.assink Duidelijk. Vind het wel vaag, want ze hebben veel aan promotie gedaan voor The Pigeon Detectives. Ze zullen jullie wel zijn vergeten dan...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.