Winnen: 2x2 tickets voor DARKER in de Hall of Fame Tilburg

Darker
Winnen: 2x2 tickets voor DARKER in de Hall of Fame Tilburg
Door RobZ op 22 december 2022 - 17:57 DARKER is een elektronisch dark wave, synth pop trio geïnspireerd door Depeche Mode, Nine Inch Nails, Massive Attack, Nick Cave en beats-gedreven elektronische muziek. DARKER is een project van Jeps Salfischberger (Brotherhood Foundation, Chillburn, VanKatoen), Evelien Rombouts en Valerio Recenti (Voodoo Chambers, My Propane).

Op vrijdag 13 januari staat DARKER in de Hall of Fame in Tilburg. 013 is organisator van de show. New-wave bands POL en Palais Ideal verzorgen het voorprogramma van de avond.We mogen op Podiuminfo 2x2 tickets weggeven voor het concert van DARKER op 13 januari in de Hall of Fame.

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'DARKER'.

Deze winactie loopt tot en met 9 januari.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFestival cadeaukaart

WINNEN: 2 X FESTIVAL CADEAUKAART TER WAARDE VAN 50 EURODe Festival Cadeaukaart is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland,...

Tribute To Fugees

RE:FRESHED ORCHESTRA EERT FUGEES IN ROTTERDAM EN... Classic Hiphop: Tribute to Fugees in Het Concertgebouw was een groot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.