Winnen: 2x2 kaarten Magneetbar Reunion in Paradiso

Door Freya op 08 juni 2012 - 16:53 Op donderdag 14 juni vindt Magneetbar Reunion in Paradiso te Amsterdam plaats. Magneetbar Reunion is een unieke reünie van de Magneetbar die vier jaar lang op Lowlands heeft gestaan. Deze avond wordt er in Paradiso de sfeer neergezet die men van de Magneetbar gewent is en deze zal ook op het podium staan. Tijdens dit evenement zullen Isis, Melomanics, Daniel Zuur, Applejacks, Fuz, Wannabeastar, De Sorrieband, Hotel, Amsterdam Faya Allstars, UPS, Florian Wolff en La Vive aanwezig zijn.

Het concept van de Magneetbar is inmiddels uitgegroeid tot het Magneet Festival wat plaatsvindt van 24 augustus t/m 16 september.
Voordat het feest begint wordt er een exclusieve documentaire over de Magneetbar uitgezonden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Magneetbar Reunion!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Magneetbar Reunion in Paradiso wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Magneetbar Reunion'. Deze actie loopt tot 13 juni 2012.Festivalinfo headphones

FESTIVALINFO LIVE SLUIT AAN BIJ EK!Dat het leven van de mensen bij Festivalinfo Live helemaal in het teken van...

gebouw t2

GEBOUW T KOMT MET GRATIS ZOMERCONCERTEN Gebouw T, het nieuwe poppodium in Bergen op Zoom, presenteert een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.