concert: Annasaid in Willem Twee poppodium op VRIJDAG 22 NOVEMBER 2013

  • Annasaid
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Yorick van Norden
    Popronde Leiden 2013
    © Arend Jan Hermsen
VR.
22 NOV
ANNASAID 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2013
Hoofdprogramma Annasaid
Voorprogramma Yorick van Norden
Toegang € 7.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 november 2013.
Dat is 2652 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

ANNASAID
De Deense band Annasaid heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. In hun thuisland scoren ze al grote hits, maar ook de weg naar Europees succes is ingeslagen met optredens op Eurosonic (waar hun sound werd vergeleken met namen als Bloc Party en Foals) en hun debuutalbum, 'Jua' werd ook in Nederland goed ontvangen. De heren maken gitaarpop met Britse invloeden. Verwachte een energieke show met flinke geluidsexplosies.

YORICK VAN NORDEN
Yorick van Norden (1986) is een songschrijver, zanger en multi-instrumentalist uit Haarlem. Al op jonge leeftijd begon hij geïnspireerd door de melodieuze popmuziek uit de jaren zestig en zeventig met het schrijven, spelen en zingen van eigen werk.
De afgelopen jaren maakte Yorick naam als frontman van de Beatlesque 3FM Serious Talent band The Hype die in 2011 een heuse radiohit wist te scoren met de door hem geschreven debuutsingle ‘Do You Know?’, afkomstig van het album ‘Have You Heard The Hype?’.

Foto's van Annasaid, Yorick van Norden

Foto Annasaid te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Annasaid te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Annasaid te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Annasaid te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Yorick van Norden te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Yorick van Norden te Stukafest 2016 - Enschede
 
Bekijk alle 4 foto's van Annasaid
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

Gerelateerd nieuws