concert: Kim Janssen in Luxor Live

DO.
31 OKT
KIM JANSSEN Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2013
HOOFDPROGRAMMA Kim Janssen
CONCERT GRATIS
Kim Janssen in Luxor Live is gratis.
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Kim Janssen reisde de afgelopen jaren de hele wereld rond te promotie van zijn album Ancient Crime; meer dan 450 shows speelde hij door heel Europa, Noord Amerika, Groot Brittannië en Azië. Zijn nieuwe EP The Lonely Mountains is hier het vervolg op.
Kim groeide op in Azië en zat een tijd lang op een Britse kostschool. De invloed van deze periode blijft duidelijk hoorbaar in zijn werk. Naast nieuw eigen materiaal herarrangeerde hij muziek van Chopin en Britten, en bewerkte verzen van Robert Herrick en W.N. Hodgson. Op zijn nieuwe EP werkt Kim opnieuw samen met Maria Hansen: bekend van The National en Sufjan Stevens. Wederom is er een breed scala aan koren en (klassieke) instrumenten te horen en wordt je als luisteraar meegenomen in een wereld van traditie, ambacht, disconnectie, discipline, diep verdriet en uitbundige vreugde.

FOTO'S VAN Kim Janssen

Foto Kim Janssen te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Kim Janssen te Festival deBeschaving 2012 Foto Kim Janssen te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Kim Janssen te Kim Janssen - 9/3 - EKKO Foto Kim Janssen te Kim Janssen - 9/3 - EKKO Foto Kim Janssen te Case Mayfield - 27/12 - Tivoli de Helling
 
Bekijk alle 30 foto's van Kim Janssen

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST