concert: Kim Janssen / Luik (CD presentatie) in EKKO op VRIJDAG 09 MAART 2012

  • Luik
    Le Mini Who? 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Kim Janssen
    Festival deBeschaving 2012
    © Tim van Veen

Podiuminfo foto's van Kim Janssen / Luik (CD presentatie) in EKKO

VR.
09 MRT
KIM JANSSEN / LUIK (CD PRESENTATIE) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2012
Hoofdprogramma Kim Janssen Luik
Toegang 9 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 maart 2012.
Dat is 4430 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dit is de vervangende datum van het concert dat eigenlijk op 3 december 2011 plaats zou vinden. Kaarten voor die show zijn nog steeds geldig.

Kim Janssen groeide op in Azie, al reizende van land naar land met zijn steeds reizende ouders. Aldaar begon hij, vaak 's avonds, gitaar te spelen. Zachtjes fluisterend, zodat hij niemand wakker zou maken. Eenmaal terug in Nederland begon Kim een en ander op te nemen. Na jaren schaven en tussendoor ook nog spelen in en met The Black Atlantic, was daar in 2009 het sublieme debuut The Truth Is, I Am Always Responsible. De opvolger, die minstens zo mooi belooft te worden, presenteert hij vanavond hier in EKKO.

Ook LUIK presenteert vanavond de debuut-cd. LUIK maakt fluisterende, donkere slowcore. Slaapkamer-indiepop in de stijl van het solowerk van John Frusciante, Julian Lynch en Beach House. Prachtige muziek voor popliefhebbers.

The Secret Love Parade zal de avond door middel van een dj-set omlijsten.

Kim Janssen / Luik (CD presentatie) EKKO verslag

Snowstar Records begon als Limburgs punkrocklabel, maar is allang een andere succesvollere weg in geslagen. Het onafhankelijke platenlabel is momenteel actief vanuit Utrecht en is gespecialiseerd in indie, singer-songwriter en folk. Het label presenteert vandaag een avond in EKKO waarbij Kim Janssen, LUIK en The....

Naar het complete Kim Janssen / Luik (CD presentatie) in EKKO verslag

Foto's van Kim Janssen, Luik

Foto Kim Janssen te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Kim Janssen te Kim Janssen - 9/3 - EKKO Foto Kim Janssen te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Kim Janssen te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Kim Janssen te Kim Janssen - 9/3 - EKKO Foto Kim Janssen te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 30 foto's van Kim Janssen
Bekijk alle 7 foto's van Luik

Gerelateerd nieuws