Jodymoon

Nederland

‘Never gonna find it in another story’ is de intrigerende titel van Jodymoon’s tweede album dat op 1 maart 2008 wordt uitgebracht. De plaat was nagenoeg klaar toen zangeres Digna Janssen en gitarist Johan Smeets tot Publiekswinnaar van de Grote Prijs van Nederland (singer/songwriter) werden gekroond in de Amsterdamse poptempel de Melkweg. Een betere start voor de release van ‘Never gonna find it in another story’ kon het Maastrichtse duo zich niet wensen.

Jodymoon debuteerde in juni 2006 met het uitstekend ontvangen album ‘Look at me look at me don’t look at me’. De natrillende single ‘You’re not here’ werd door dj Eric Corton zelfs van een tweede leven voorzien en heeft een bonusplek gekregen op de nieuwe plaat die verder twaalf opwindende, fonkelnieuwe nummers telt. Zowel Digna als Johan hebben hun achtergrond niet verloochend op de nieuwe cd. Digna was ooit een prijswinnende jazz-zangeres en hoewel ‘Never gonna find it in another story’ meer rockt dan zijn voorganger, kun je in nummers als ‘Feed me love’ en ‘I will get back’ horen welke muzikale weg Digna heeft bewandeld.


In korte tijd heeft Jodymoon een respectabele live reputatie opgebouwd. Recentelijk waren ze Support Act bij Joan Armatrading en speelden ze de nagels uit het hout in het programma Spijkers met Koppen op radio 2.
Johan & Digna spelen niet alleen als duo maar worden ook vaak bijgestaan door drummer Geert Roelofs en bassist Richard Ritterbeeks.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (98) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (98) oude optredens

Jodymoon NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: