Winnen 5x album Never Gonna Find it another Story van Jodymoon

Door cheyenne op 07 april 2008 - 13:45 Het Maastrichtse duo Jodymoon die bestaat uit Digna Janssen en Johan Smeets debuteerde in juni 2006 met het goed ontvangen album ‘Look at me Look at me Don’t look at me. Van het album werd de single You’re not here in een nieuw jasje gestoken door dj Eric Corton en is te horen als bonustrack op het nieuwe album ‘Never Gonna Find it in another story’. Het album bevat twaalf nummers en rockt meer dan het eerste album en is warmer, inhoudelijke en rijker dan haar voorganger. Lees hier onze recensie van dit album maar eens.

Podiuminfo mag 5x het album Never Gonna Find it Another van Jodymoon weggeven.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit album is een mailtje sturen. Deze optie vind je aan de rechterkant van de Jodymoon pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registeren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebruikers pagina (Met daarin aangegeven dat je graag het album van Jodymoon zou willen hebben) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Jodymoon en vermeld in het mailtje duidelijk je naam en adresgegevens.behoorlijk metal divers28

GROTE METALNAMEN GEZAMENLIJK OP TOURAl jaren worden er concerttours georganiseerd, uitgaande van een concept...

Marillion7

MARILLION IN IJSSELHALLEN ZWOLLE De Britse symforockgroep Marillion tourt in november 2008 in Nederland rond...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.