concert: Kevin Morby in EKKO op DINSDAG 30 AUGUSTUS 2016

  • Kevin Morby
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Jess Williamson
    London Calling #2 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
30 AUG
KEVIN MORBY 20:30 uur EKKO, Utrecht
2016
Hoofdprogramma Kevin Morby
Voorprogramma Jess Williamson
Toegang 14 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 30 augustus 2016.
Dat is 2808 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

DE SOMBERE EN WONDERSCHONE FOLKPOP OP SINGING SAW IS MORBY OP Z'N BEST.

Bij de naam Kevin Morby zullen velen aan de bands The Babies of Woods denken, maar de solocarrière van de veelzijdige singer-songwriter is op zichzelf staand ook meer dan glansrijk. Onlangs kwam zijn derde album ‘Singing Saw’ uit, waarvoor hij samenwerkte met Sam Cohen (Yellowbirds, Apollo Sunshine). Het is Morby's donkerste werk tot nu toe, waarmee hij bewijst een oude ziel in een jong lichaam te zijn. Op zijn vorige twee platen grossierde de Amerikaan al in wonderschone popsongs, maar op Singing Saw krijgen deze songs de arrangementen en instrumentatie die ze verdienen. Veelal wordt de schoonheid van de sombere dingen des levens bezongen, en ook dit gaat de pas 28-jarige zanger bijzonder goed af.

Kevin Morby stond al enige tijd op onze verlanglijst en we zijn nu extra gelukkig dat hij in het kader van ons 30-jarig jubileum naar EKKO komt.

Foto's van Kevin Morby, Jess Williamson

Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Kevin Morby
Bekijk alle 4 foto's van Jess Williamson

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest