concert: Zimmer90 in EKKO op DONDERDAG 09 MEI 2024

DO.
09 MEI
ZIMMER90 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Zimmer90
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Zimmer90 in EKKO
Tickets Zimmer90:
Weet waar je koopt!
do 09 mei
EKKO, Utrecht
€ 16,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als je onlangs op TikTok hebt gekeken, is er een grote kans dat je Zimmer90 al eens bent tegengekomen. Deze Duitse indiepopsensatie maakte snel meters met hun charmante en lichtvoetige liedjes waarin ze hun liefde voor kunst, muziek en architectuur combineren. Waarover ze zelf zeggen: “Sometimes we like to think of songs as spaces. Spaces created by music, that carry countless possibilities.” Het duo haalt hoorbaar inspiratie uit acts als Tame Impala, Beach House en Men I Trust en heeft verder maar één eis: als er maar synthesizers in zitten. Nadat Zimmer90 viral ging op TikTok met hun single ‘What Love Is’, is het nu tijd voor een tournee én een bezoek aan onze zaal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Zimmer90 in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals