concert: A Perfect Weekender in EKKO op ZONDAG 21 DECEMBER 2014

  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
21 DEC
A PERFECT WEEKENDER 14:00 uur EKKO, Utrecht
2014
Toegang 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 21 december 2014.
Dat is 3413 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kerst valt dit jaar op 20 en 21 december. Het digitale liefhebbersplatform Perfects.nl organiseert samen met DJ St. Paul een weekend in EKKO.
De zondag is vormgegeven in samenwerking met Excelsior-Recordings. Paulusma hijgt nog na van zijn reünie-tour met Daryll-Ann, maar heeft gewoon weer een nieuw album klaarliggen. In EKKO zal hij veel verse nummers laten horen. Clean Pete en schrijfster Hanneke Hendrix hebben een vrije opdracht. Verwacht iets met kerst, een cello en verheffende melodieën. In de geest van de inmiddels mythische Avonden van het Kippenvel zal St. Paul samen met Dr. Loop als slagroom op de kalkoen nog een pittige, maar feestelijke popquiz samenstellen. Iets met mash-ups, gortdroge vragen en kletsnatte oksels. A Perfect Sunday Afternoon.

Foto's van Clean Pete, Hanneke Hendrix, Paulusma

Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Clean Pete
Bekijk alle 1 foto's van Hanneke Hendrix

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest