concert: Clean Pete's Kerstshow in De Oosterpoort op WOENSDAG 18 DECEMBER 2024

  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
WO.
18 DEC
CLEAN PETE'S KERSTSHOW Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Clean Pete
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Clean Pete's Kerstshow in De Oosterpoort
Tickets Clean Pete's Kerstshow:
Weet waar je koopt!
wo 18 dec
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,70

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Luid de klokken, sla de trom, een kersttraditie is geboren: Clean Pete’s Kerstshow! Het bejubelde kerstalbum ‘Gloria’ van Clean Pete groeide in de afgelopen jaren uit tot een spektakelshow vol gastartiesten uit alle muzikale genres. Een filosofische overdenking en klassieke muziek wordt naadloos afgewisseld door glamoureuze muzikale uitspattingen. Alle emoties passeren de revue in een show die het heilige en het chaotische met elkaar verweeft. Een koor zingt, de band rockt, de pijn wordt benoemd. Zussen Loes en Renée Wijnhoven aka Clean Pete zullen ook dit jaar hun diepe liefde voor kerst en kerstmuziek vieren in een verrassende show. Van vijf sterren in de Volkskrant tot een benoeming in de lijst van de beste nieuwe kerstplaten in hét Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.  Op 18 december is de kerstshow live hier in De Oosterpoort!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Clean Pete's Kerstshow in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Clean Pete

Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 10 foto's van Clean Pete

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws