concert: Amsterdam Klezmer Band in Luxor Live op DONDERDAG 25 OKTOBER 2012

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
DO.
25 OKT
AMSTERDAM KLEZMER BAND Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2012
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band
Toegang € 16,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 oktober 2012.
Dat is 4202 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdam Klezmer band (AKB) zet je in een handomdraai in vuur en vlam met uitbundige Balkan-Klezmer crossovermuziek. De AKB werd opgericht in 1996. In no time werd de band bekend in Amsterdam door de vele spetterende optredens op pleinen, in parken en kroegen. De rest van Nederland volgde al snel: De band staat vele malen met succes op het Oerolfestival, was de verrassing op het Noorderslagfestival en speelde Lowlands plat. Maar ook op Festival Mundial en het North Sea Jazzfestival wist de band het publiek te overtuigen van haar kwaliteiten.

Verfrissende Oost-Europese klanken uit Amsterdam, losjes verbonden met de traditie en haarscherp gespeeld. Met hun energieke live shows en het soms tot duizelingwekkende hoogten opgestookte muzikale vuur van contrabas, accordeon, hout en koper krijgt de AKB iedereen om!

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 23 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest